2020. november 30., hétfőMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ne hajózzon a Balatonon, nincs kapacitás a mentésre

Hirdetés

Ne hajózzon a Balatonon, nincs kapacitás a mentésre

Nem javasolják a balatoni hajózást, csónakból horgászást, mert a bevezetett intézkedések az őszinél is szigorúbbak a szabadidős tevékenységekre, ráadásul a járvány miatt csökkent a tavon a mentési kapacitás – derül ki az Infostart cikkéből.

Az InfóRádiónak Jamrik Péter, Balaton Fejlesztési Tanács közbiztonsági testületének elnöke nyilatkozott: az idei ajánlások alapja ugyanaz, mint minden évben, miszerint az őszi–téli időszakban fokozott veszélyeket rejt a víz, a vízfelületen való tartózkodás, a hajózás, horgászás és csónakázás.

A Covid-helyzet miatt mindez nagyobb hangsúlyt kap. Tudniillik, két olyan szervezet van, ami felel, illetve sokat tesz annak érdekében, hogy a vízen tartózkodók biztonságban legyenek: a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata, valamint a Balatoni Vízirendészet, amelyeknek a munkáját sportegyesületek segítik, azonban, miután a csoportos sporttevékenységet a szigorú intézkedések tiltják, jelenleg rájuk nem lehet számítani, ami bizonyos fokú kapacitáscsökkenést jelent

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/17/balaton_hajozas_balaton_fejlesztesi_tanacs_kapacitas_mentes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bezárattak egy pékséget, mert 65 év felettinek gondolták és kiszolgálták a 60 éves vásárlót

Bezárattak egy pékséget, mert 65 év felettinek gondolták és kiszolgálták a 60 éves vásárlót

Két hónapra záratta be pénteken a rendőrség a nagyatádi pékséget, amiért kiszolgáltak egy 65 év …