2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / NAV-osok mentették meg egy nő életét, akinek a kocsijára rádőlt egy fa

Hirdetés

NAV-osok mentették meg egy nő életét, akinek a kocsijára rádőlt egy fa

A győri járőrök az 1-es főúton ellenőriztek, amikor a baleset történt, és azonnal a súlyosan sérült fiatal nő segítségére siettek.

A NAV három munkatársa azonnali lezárta a helyszínt a mentők és a tűzoltók számára az autóút Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán. Az egyik járőr kézzel hajtogatta ki a roncsolt autó tetejét, majd az eszméletlenül fekvő nő biztonsági övét is kicsatolta, amíg kollégája kábeleket vágott át a gyorsabb mentés érdekében.

A NAV Bevetési Igazgatóságának több munkatársa is rendelkezik rendészeti és sérült beteg ellátását segítő, modern képzéssel. A speciális segítségnyújtást a járőrök önként tanulják, hogy rendkívüli helyzetekben is eljárhassanak, segíthessenek, mivel nem csak közúton vagy köztereken, hanem különböző munkaterületeken és gyakran életveszélyes szituációkban is helyt kell állniuk.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230328-fiatal-no-eleteert-kuzdottek-a-navosok.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Késelni akart egy debreceni férfi, mert a kocsmában elkapcsolták a zenéjét

Egy debreceni kocsmából tettek bejelentést a rendőrégre június 3-án délután, mert egy férfi verekedni kezdett …