2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Napi hírösszefoglaló: Prémium a nyugdíjasoknak, nincs tervben a szigorítás

Hirdetés

Napi hírösszefoglaló: Prémium a nyugdíjasoknak, nincs tervben a szigorítás

RENDKÍVÜLI KORMÁNYINFÓ: Az ünnep középső napján a Kormányinfó több témát érintett: szó volt az Afganisztánban lévő magyarok mentőakciójáról, hogy jön az új járványhullám, ugyanakkor kiderült: nem tervez lezárásokat a kormány, az iskolaév is rendben elindul, ahogyan az új oltási kampány is. Íme az összefoglaló.

AFGANISZTÁN: A bevehetetlen Pandzsír-völgy az a hely, ahol még ellenállnak a táliboknak. A hogyanokról itt olvashat. Kezdődik az afgán sakkjátszma, az oroszok megint nem fognak örülni.

BELFÖLD: Soha nem látott  prémiumot ígér a nyugdíjasoknak a kormány. Jövő hét szerdáig van lehetőségük a szülőknek jelezni az iskola felé, hogy kérik-e gyermekük számára a Covid-19 vírus elleni védőoltást – mondta el az Indexnek a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) elnöke.

GAZDASÁG: Sajtóhírek szerint a turisták elkezdték lemondani előfoglalásaikat szeptemberi utazásukra, mert a jövő héttől a horvát tengermellék várhatóan Zágrábbal együtt átkerül a piros jelzésű, azaz a súlyosan fertőzött régiók listájára. Tomán Szabina üzletasszony már regnáló női vállalkozóknak indít ingyenes mentorprogramot.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/21/napi-hirosszefoglalo-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

A Fejér megye 1. (székesfehérvári) választókerületében induló DK-s jelöltről, Ráczné Földi Juditról közölt cikket a Válasz Online. …