2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Napi hírösszefoglaló: Afganisztán elesett, történelmi pillanat előtt a Pfizer

Hirdetés

Napi hírösszefoglaló: Afganisztán elesett, történelmi pillanat előtt a Pfizer

BELFÖLD: Még mindig a vasárnap hajnali buszbaleset – amelyben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan – állt a hazai hírek homlokterében. A tragédia utáni napon megszólalt a mentőszolgálat szóvivője, az utazási iroda képviselője és a meghalt buszsofőr fia is. 

COVID–19: Küszöbön áll az amerikai Pfizer és a német BioNTech közös, koronavírus ellen kifejlesztett védőoltásának teljes körű jóváhagyása az Egyesült Államokban. Európában a napi új fertőzésekben most csak a lengyelek jobbak nálunk, de idehaza is emelkedik a negyedik hullám fertőzöttjeinek száma. 

KÜLFÖLD: Afganisztán elesett, Khaled Hosseini író a nőket félti a tálib uralomtól, a magyar kormány már közölte, hogy nem fogad be afgán menekülteket. <a […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/16/napi-hirosszefoglalo-afganisztan-elesett-tortenelmi-pillanat-elott-a-pfizer/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kilopták GPS-t a mezőgazdasági gépekből, tízmilliós kárt okoztak

Mezőgazdasági gépekről irányító rendszereket, a vezetőfülkékből érintőképernyős monitorokat lopott három külföldi férfi Békéscsabán. Az őrizetbe …