2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Napi hírösszefoglaló: A gyerekesek visszakaphatják az szja-t, új úti célok a horizonton

Hirdetés

Napi hírösszefoglaló: A gyerekesek visszakaphatják az szja-t, új úti célok a horizonton

GESZTUSÉRTÉK: Mi a kínosabb? A kezdő sípszó előtt térdeplő játékosokat kifütyülő magyar B-közép tegnapi cselekedete az ír–magyar meccs előtt, vagy bevinni a politikát a zöld gyepre, és ily módon elítélni a rasszizmust? Döntsön belátása szerint!

A NAP BEJELENTÉSE: Orbán Viktor a Magyarország újraindul! csúcskonferencián foglalta össze a kormány gazdaságpolitikai alapvetéseit, válságkezelését, céljait. Itt mondta el, hogy ha sikerül elérni a GDP 5,5 százalékos növekedését, javasolni fogja, hogy a gyermeket nevelő szülőknek adják vissza a 2021-ben befizetett szja-t.

ÚJABB ÚTI CÉLOK: Marokkóval és Albániával bővült az utazható országok listája, ami azt jelenti, hogy immár tizenöt országgal született megállapodás az oltási igazolványok kölcsönös elismeréséről, valamint egymás állampolgárainak beengedéséről. Íme a lista. Figyelem, holnap újabb bejelentés érkezik!

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/a-nap-vezeto-hirei/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Immár pocsolyameleg a Balaton, majdnem 29 fokos

Az Afrika felől érkező forró levegő hatására 28,9 Celsius-fokosra melegedett csütörtökre a Balaton vize – tájékoztatta …