2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagyon ritka a rendőrgyilkosság Magyarországon, de nem kivétel nélküli

Hirdetés

Nagyon ritka a rendőrgyilkosság Magyarországon, de nem kivétel nélküli


Soós Lajos, aki kegyetlenül gyilkolt, hogy fegyvert szerezzen

Soós Lajosnak, a brutális rendőrgyilkosnak, már tinédzser korában is voltak rendőrségi ügyei, 17 évesen került először börtönbe lopás miatt. 1968-ban az egyik legjobb barátjával, Varga Lászlóval egy nagyobb bűncselekményt akartak végrehajtani. Ehhez azonban fegyverre volt szükségük.Varga azt találta ki, hogy keressék fel egy régi barátját, Pataki Károlyt, aki pénzügyőrként dolgozott. A két férfi iszogatni hívta Patakit, a találkozón kifigyelték, hogy a férfi hol tartja a fegyverét, majd elcsalták Soós vidéki házába, ahol leitatták. Amíg Pataki részegen aludt, addig Soós visszament a férfi lakásába és ellopta a fegyvert.
Miután Soós visszaért, úgy döntött, hogy meg kell ölniük a pénzügyőrt, hogy ne bukjanak le. Soós egy baltával vágta fejbe a férfit.

A holttestnek levágták a fejét, és egy sekély sírba temették az udvaron. Végül ezt a fegyvert nem használták semmilyen bűncselekményhez, mivel féltek a lebukástól, ezért megszabadultak tőle. A rendőrök egy ideig keresték Patakit, de a 70-es évek elején halottá nyilvánították.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230113-magyarorszag-legbrutalisabb-tamadasai-rendorok-ellen.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …