2023. március 25., szombatMa Irén napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.25. Irén Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagyon egymásra hangolódott a kínai és a magyar külügyminiszter

Hirdetés

Nagyon egymásra hangolódott a kínai és a magyar külügyminiszter

A széles körű magyar–kínai együttműködésből Magyarország már eddig is sokat profitált – jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter, aki Budapesten, a külügyminisztériumban fogadta Wang Yi államtanácsost, korábbi kínai külügyminisztert. Ez már a tizenötödik alkalom volt a két ország miniszteri szintű találkozóinak sorában. 

A magyar fél szerint a stratégiai együttműködés lehetővé tette hazánk számára, hogy a válságokból hazánk mindig megerősödve jöhessen ki, ebben pedig kulcsfontosságú volt a magyar–kínai együttműködés. Példaként említette a koronavírus-járványt, melynek idején orvosi eszközöket és oltóanyagokat vásárolhatott Magyarország Kínától.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/20/kina-magyarorszag-kulugyminiszter-catl-beruhazas-partnerseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Magyar-szerb rangadó – fotó

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230325-orban-viktor-magyarszerb-rangado.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …