2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy verést kapott a férfi, aki részegen kiabálta, hogy lefeküdt más feleségével

Hirdetés

Nagy verést kapott a férfi, aki részegen kiabálta, hogy lefeküdt más feleségével

Egy házaspár alaposan helybenhagyta azt a részeg férfit, aki azt kiabálta a pár háza előtt, hogy viszony a van az asszonnyal – adta hírül a police.hu.

A rendőrség portálja beszámol róla, hogy Rakacán, 2021. június 27-én a délelőtti órákban két férfi között vita, majd verekedés alakult ki az utcán. A testi sértést az előzte meg, hogy az egyik férfi részegen megjelent a másik családi háza előtt és az ott lakó férfinak ecsetelni kezdte, hogy bensőséges kapcsolatot ápol annak feleségével.  A férj megelégelte a rágalmakat a feleségéről és távozásra szólította fel ellenlábasát, aki azonban nem tágított. Ekkor a kellően felbosszantott férj egy alkalommal lefejelte vitapartnerét, majd távozott.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/28/borsod-rakaca-reszeg-ferfi-ragalmazas-hazaspar-bosszu-elvertek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …