2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy változások jönnek a napelemes rendszereknél

Nagy változások jönnek a napelemes rendszereknél

Lantos Csaba energiaügyi miniszter számolt be a kormány új videójában a napelemes rendszert érintő változásokról. A miniszter elmondta, a korábban feltelepített napelemes rendszerek esetében a feltelepítésről számított tíz évig

nem éves szaldóelszámolás, hanem havi szaldóelszámolás lesz január elsejétől, aki viszont újonnan telepít napelemes rendszert, annak bruttó elszámolása lesz.

Beszámolt arról, is, hogy a kormány szeptemberben közzéteszi, hogy hol lehet Magyarországon újra napelemeket a háztetőkre telepíteni. Elmondta, hogy érvényben volt egy korlátozás, mert nagyon gyorsan növekedett a napelempark Magyarországon, és úgy tűnt, hogy a hálózat nem mindenhol képes ezzel lépést tartani, viszont azóta nagyon sok fejlesztés megtörtént.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/27/napelem-napelempark-fejlesztes-szaldoelszamolas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nyilvánosan szexelt egy pár az Erzsébet körúton – videó

Az intim jelenetet mindenki látta, aki arra járt: a forgalmas úton többen videózták a látottakat, …