2021. március 3., szerdaMa Kornélia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.03. Kornélia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy szavak, csekély érdeklődés Gődény György felhívására

Hirdetés

Nagy szavak, csekély érdeklődés Gődény György felhívására

Szeretnél táncolni egy jó buliban? Gyere el, mert baj van

– írja eseményajánló szövegében Gődény, aki a vendéglátósok megélhetési válságát meglovagolva próbálja járványszkeptikus rajongótáborát mozgósítani.

A felhívásban többek között olyan túlzásokat feszeget, mint:

Hirdetés

„NEM AKAROD, HOGY KÉNYSZERÍTÉSSEL VAGY ERŐSZAKKAL OLTÁSOKAT KAPJ?” 

vagy:

„Nem szeretnéd »egészségtelen« szájmaszkokban tölteni az életed? Tépd le, és gyere!”  – a szakellátási szakgyógyszerész a valóságtól elrugaszkodott kérdéseiben helyenként értelmes dolgokra is rátapint, úgymint a vendéglátósok helyzete. Azonban a maszkmenetes piknik érdektelenségbe fulladni látszik, mert a konkurens, tömeges üzletnyitásért kiálló csoport egy másik időpontra szervezi a megmozdulását. A közösség január végén tartott demonstrációt a Hősök terén, ami igazoltatásokkal ért véget. A szervezőkre másfél millió forintos büntetést szabtak ki. Ők még hangzatosabb kijelentésekkel operálnak Gődénynél.

Kapcsolódó

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/19/godeny-jarvanyszkeptikus-pride-demonstracio_uzletnyitas_covid-kommunizmus_koronavirus_mutans_maszk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jogosítvány nélkül, ittasan halálos balesetet okozott, négy évre ítélték

Négy év börtönre ítélte a Szekszárdi Törvényszék szerdán jogerősen azt a fürgedi férfit, aki ittasan …