2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy gond van a Keleti pályaudvaron

Hirdetés

Nagy gond van a Keleti pályaudvaron

Nem működik a biztosítóberendezés, ezért átmenetileg nem indít és nem fogad vonatokat a Keleti pályaudvar – közölte a Mávinform a honlapján csütörtök délután.

A közlemény szerint a Budapest–Hatvan–Miskolc- és a Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba-vonalon a vonatok Rákosig közlekednek és onnan indulnak jelentős késéssel. A Keleti pályaudvarról Kőbánya felső érintésével Rákosig és vissza pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom-vonalon a vonatok Kelenföldig, a Budapest–Kelebia-vonalon pedig Ferencvárosig közlekednek és onnan indulnak. Utóbbi vonalon a vonatok jelentős késéssel közlekednek, az elővárosi vonatoknál pedig járatkimaradásokkal is számolni kell.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/16/vasut-mav-keleti-palyaudvar-kozlekedes-vasut-forgalom-tuz-katasztrofavedelem/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …