2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy bulizások még nem, de wellness már lesz a szállodákban

Hirdetés

Nagy bulizások még nem, de wellness már lesz a szállodákban

A szálláshelyek az eddigi járványügyi szabályok alapján csak üzleti vagy oktatási céllal érkező vendégeket fogadhattak. Négymillió beoltott után viszont megnyíltak a kapuk a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt is.

Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke arra hívta fel a figyelmünket, hogy

a szabadidős céllal érkező 18 éven felülieknek kötelező a védettségi igazolvány, de az üzleti vagy oktatási céllal foglalók ezután is jöhetnek igazolvány nélkül.

További fontos részletszabályként említette, hogy a plasztikkártya birtokosai használhatják a wellnessrészleget is, melynek igénybevételéhez az üzleti vagy oktatási céllal a létesítményben tartózkodóknak szintén szüksége lesz az igazolványra.

Hirdetés

Zenés, táncos eseményt tartani továbbra is tilos a szálláshelyen, családi vagy magánrendezvény akkor szervezhető, ha az azon egy időben jelen lévők száma nem haladja meg a tíz főt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/30/nagy-bulizasok-meg-nem-de-wellness-mar-lesz-a-szallodakban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …