2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy bajban a Velencei-tó, de fürdeni még lehet benne

Hirdetés

Nagy bajban a Velencei-tó, de fürdeni még lehet benne

„A Velencei-tó strandjai ugyan alacsonyabb vízállással, de kitűnő vízminőséggel várják fürdővendégeiket Agárdon, Gárdonyban és Velencén” – olvasható a Velencei-tó honlapján. Mindez annak ellenére, hogy az Európában áthaladó példátlan hőhullám miatt súlyos helyzetbe került több folyó és állóvíz mellett a Velencei-tó is.

A honlapon arról is írnak, hogy a médiában megjelent képek valóban drámaiak, ugyanakkor megjegyzik:

a tó bizonyos pontjain lehet drámai fényképeket készíteni, azonban strandjaink továbbra is kitűnő vízminőséggel várják vendégeiket.

Emellett még a „pozitívumokra” is felhívják a figyelmet, miszerint „a strandokon az alacsony vízállásnak köszönhetően megnövekedett a sekély, a legkisebb gyermekek számára is idilli állapotokat teremtő pár centiméteres »vízmélységű« vízfelületek területe, az eddigiekhez képest kicsit hosszabb sétával azonban mindenhol elérhető olyan szakasz, ahol akár az úszni vágyó felnőttek is hűsíthetik magukat”.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/01/viz-velencei-to-vizallas-szarazsag-aszaly/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem várt fordulat a titokzatosan eltűnt inárcsi nő ügyében

A 49 éves asszony először a rendőrségre, majd munkába indult volna aznap hajnalban, de egyik …