2023. szeptember 28., csütörtökMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
2023.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 401,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Nagy a baj: újabb háború törhet ki

Nagy a baj: újabb háború törhet ki

A szombaton nyilvánosságra hozott dokumentum szerint a maximális készültség elrendelése lehetővé teszi a haderők számára, hogy bármilyen támadás esetén megfelelően reagáljanak és “elkerüljék az általános meglepetést”, illetve az is szerepel benne, hogy “egyre inkább érezhető a nemzeti területet érő agresszió veszélye”.

A Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közössége, az ECOWAS megpróbál tárgyalni a július 26-i puccs vezetőivel, de azt is jelezte, hogy ha kell, csapatokat is bevet az alkotmányos rend helyreállítása érdekében, ha a diplomáciai erőfeszítések sikertelennek bizonyulnak.A félreértések elkerülése végett, hadd szögezzem le egyértelműen, hogy az ECOWAS nem üzent háborút Niger népének, és nincs terve, ahogyan azt egyesek állítják, megtámadni az országot”.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230826-a-legmagasabb-keszultseget-rendelte-el-a-fegyveres-eroknel-a-nigeriai-junta.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

Hol olcsóbb a bevásárlás, Brüsszelben vagy Magyarországon?

„Most itt vagyok Belgiumban, ami ugye egy eléggé drága ország, és ahol a fizetések körülbelül …