2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mutatjuk, hogy mit találtunk a politikusok vagyonnyilatkozataiban

Hirdetés

Mutatjuk, hogy mit találtunk a politikusok vagyonnyilatkozataiban

A korábbi években nem volt megtakarítás feltüntetve Orbán Viktor nyilatkozataiban, újdonság, hogy most közel 14 millió forintot írt be a miniszterelnök, igaz, ehhez az összeghez is azt írta: feleségével közös számlán. Orbán Viktor ingatlanhelyzete nem változott. Novák Katalin köztársasági elnök továbbra is többszörös ingatlantulajdonos, tartozása nincs, megtakarításait azonban növelte.

Így állnak a miniszterek

Szijjártó Péter harmincmilliós tartozását nem törlesztette szülei felé, viszont hitelintézeti számlakövetelése 13,5 millió forintról 27,4 millió forintra hízott. A külgazdasági és külügyminiszter továbbra is résztulajdonosa egy győri lakásnak, egy balatonedericsi zárt kertnek és üdülőnek, valamint egy családi háznak Dunakeszin.

Varga Juditnál továbbra is felerészben tulajdonosa egy balatonhenyei családi háznak, balatonhenyei beépítetlen területeknek, két budapesti lakásnak és egy garázsnak. Az igazságügyi miniszternek megvan a mesterhegedűje és a Yamaha pianínója is. A férjével közös jelzáloghitelek összege a legfrissebb bevallás szerint 7,8 millió forint, valamint 93 millió forint.

Hirdetés

Pintér Sándornak megvannak a II. kerületi ingatlanérdekeltségei, ahogy a siófoki ház és a szilhalmi nyaraló is. A belügyminiszter a Wartburgján sem adott túl. A tárcavezető készpénzállománya a tavalyi 45 millió forintról 10 millió forintra csökkent, de dollárban és euróban is van megtakarítása. Beszámolt arról is, hogy „a cégeim eladásából származó, 2013-ban esedékes vételár-részletet nem egyenlítették ki, ezért az 500 000 000 forint követelésem továbbra is fennáll”. A családi, baráti kölcsönök kategóriában feltüntetett további 605 millió forintot.

A miniszterek vagyonnyilatkozataival <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/01/vagyonnyilatkozat-orban-viktor-novak-katalin-miniszterek-kormanypartok-ellenzek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyermekpornográfiával vádolnak egy kecskeméti férfit, internetes játékokon keresztül ismerkedett kisfiúkkal

A vádirat szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi népszerű internetes játékokra regisztrált. Ezen keresztül 9 …