2021. június 24., csütörtökMa Iván napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.24. Iván Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

Hirdetés

Muszlim nevet vett fel a kecskeméti terrorista

A lap emlékeztet a korábban már ismertekre, miszerint chaten beszélgetett a szervezet kiképzőivel, akiknek hűségesküt fogadott, hogy hajlandó lesz terrorcselekményeket elkövetni, a halál sem riasztotta vissza. Arab nevet is felvett, Hüsseyin Ziyadnak nevezte át magát közösségi oldalán, ami magyarul bőséget jelent.

Az elfogott férfi tagja volt Muszlim Ifjúsági Társaságnak is, de Sulok Zoltán, a Magyarországi Muszlimok Egyházának elnöke a Borsnak elmondta, hogy csupán a levelezőlistájukon szerepelt a fiatal, akinek ismerősei között több külföldi, muszlim, izraeli és török állampolgár is szerepel a közösségi oldalán. 

Csendes volt

A férfi 2018-ban a kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségizett, ahol a diákok szorgalmas, jó eszű, ám nagyon visszahúzódó, csendes fiúnak ismerték meg – erről már a Blikk ír.

Egy korábbi diáktársa azt nyilatkozta a lapnak

Hirdetés

Bevallom, ő lett volna az utolsó, akiről ezt el tudtam volna képzelni. Amíg együtt jártunk, a szavát is alig lehetett hallani, barátai nem nagyon voltak. Leginkább a fociról lehetett vele beszélgetni. A tanulással nem volt gondja, mindig jól teljesített. Úgy tudom, kifejezetten vallásos családban nőtt fel, a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/04/terrorizmus-tek-orizet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiskorú lányt futtatott a kegyetlenségéről hírhedt Veszprém megyei férfi

Elsőfokon három és fél év börtönre azt az Ajka környéki férfit, aki közel kétszázmillió forintot …