2021. április 21., szerdaMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Műszaki hiba Rákosrendezőn, késnek a vonatok

Hirdetés

Műszaki hiba Rákosrendezőn, késnek a vonatok

Jelentős késések és vonatkimaradások várhatók este a Budapest–Vác, a Budapest–Veresegyház–Vác és a Budapest–Esztergom vonalon, mert Rákosrendező állomáson jármű-, illetve műszaki hiba miatt nem közlekednek a vonatok – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A Nyugati pályaudvarról Szobra nem sokkal öt óra után elindult vonat járműhiba miatt Rákosrendezőn várakozott, majd megrongált egy váltót. Emiatt vizsgálatot rendeltek el, és nem közlekedhetnek a szerelvények.

A Budapest–Esztergom közötti vonatok Angyalföldig mennek, és onnan indulnak vissza Esztergomba. A váci, a szobi és a veresegyházi vonatok csak Rákospalota–Újpestig közlekednek és onnan indulnak vissza.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/07/muszaki-hiba-rakosrendezon-kesnek-a-vonatok-mav-vasut-veresegyhaz-esztergom-bkk/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schmidt Mária alapítványát is vagyonkezelővé minősítenék

Schmidt Mária alapítványát is vagyonkezelővé minősítenék

Vagyonkezelővé alakítanák át Schmidt Mária közalapítványát. Ez derül ki egy kedd éjjel benyújtott törvényjavaslatból, amelyet …