2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Münchenben és Kecskeméten is üzemeltetett bordélyházat két magyar férfi – videó

Hirdetés

Münchenben és Kecskeméten is üzemeltetett bordélyházat két magyar férfi – videó

A nyomozás során az derült ki, hogy egy 57 éves, nagykanizsai férfi legalább 10 éve vezet egy Müchenben található bordélyházat, ahova online hirdetéseken keresztül toborzott lányokat dolgozni. A nők számára, ha kellett, akkor megszervezte a Németországba utazásukat és az útiköltséget is megelőlegezte, amit később vont le tőlük. A nála dolgozó, főként magyar nőket a bordélyház területén szállásolta el, segítséget nyújtott nekik a prostitúcióhoz szükséges engedélyek megszerzéséhez, intézte az online hirdetéseiket és szállította őket, ha szükség volt rá. A bordélyházban általában 6-8 nő dolgozott egyszerre, de az évek során több tucat megfordult. A férfi határozta meg a tarifáikat, ezek alapján nyújtottak szexuális tevékenységet a vendégeiknek, a megkeresett pénznek vagy a felét kellett leadniuk, vagy egy előre meghatározott fix összeget.

A férfi nyíltan hirdette a bordélyházat az interneten, ezért a német rendőrök őt és a nála “dolgozó” nők többségét is ismerték.

A rendőrök átkutatták a két bordélyként használt lakást is, melynek során egyértelművé vált, hogy azokat prostitúcióhoz használták. Két nőt tanúként hallgattak ki. A német rendőrökkel együtt a müncheni bordélyházat is átkutatták a magyar rendőrök. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki és aztán letartóztatták. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230123-munchenben-es-kecskemeten-is-uzemeltetett-bordelyhazat-ket-magyar-ferfi.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

A több mint egy éve letartóztatásban lévő Schadl György azt állította, hogy soha nem adott át semmilyen …