2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Müller Cecíliának nincs meg a praxisengedélye, főorvos sem lehetne

Hirdetés

Müller Cecíliának nincs meg a praxisengedélye, főorvos sem lehetne

Bár tisztsége betöltéséhez nincs szüksége rá, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ honlapján szereplő adatlap szerint Müller Cecília országos tisztifőorvos nem rendelkezik praxisengedéllyel – szúrta ki a Hírklikk.

Az operatív törzs vezetője 1984-ben szerezte meg az orvosi képesítést, 1991-ben az üzemorvosi, 1996-ban a háziorvosi, 2000-ben az általános orvosi, továbbá a közegészségtan-járványtani, majd végül 2009-ben a megelőző orvostani és népegészségtani szakképesítést. 

A megszerzett öt szakképesítése közül három nincsen meghosszabbítva, Vagyis az országos Tisztifőorvos  nem tesz eleget a folyamatos továbbképzés követelményének. 

Hirdetés

Ezt azt jelenti, hogy ha akarna, Müller Cecília most nem is folytathatna önálló szakorvosi tevékenységet, magánpraxist sem indíthatna, és nem lehetne főorvos sem, csak beosztott. Természetesen bármikor visszaszerezheti a praxisengedélyét, ha végigcsinálja a kötelező penzumot.

Kapcsolódó

Müller Cecília szerint a jövő héten már látható eredményei lesznek a szigornak

Influenza-vakcinából elegendő mennyiség áll rendelkezésre.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/22/muller_cecilianak_nincsen_praxisengedelye_koronavirus_koronavirus_magyarorszagon_muller_cecilia_praxis_orvos/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter: Meg kell építeni az élet hídját, ezen dolgoznak az orvosok, a betegápolók

Erdő Péter: Meg kell építeni az élet hídját, ezen dolgoznak az orvosok, a betegápolók

Az ember élete, minden nemzedék élete híd a múltból a jövő felé. Az élet hídját …