2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / MSZP-elnök az Indexnek: Rendet akarok teremteni a pártban

Hirdetés

MSZP-elnök az Indexnek: Rendet akarok teremteni a pártban

Tóth Bertalan szerint helyes és jogszerű volt a Pest megyei alapszervezet megszüntetése. Ahogyan azt tegnap az Index is megírta, az MSZP etikai szabálytalanságokra hivatkozva feloszlatta Pest megyei szervezetét, amely így nem küldhet delegáltakat a szocialisták tíz nap múlva esedékes tisztújítására. A szétzavart tagok bíróságra vinnék az ügyet, de ha jogilag mindent rendben is találnak végül az eljárással, akkor is felvetődik:

a következő pártelnök legitimitása vajon nem lesz-e ingatag? 

Hirdetés

Az Indexnek nyilatkozó Tóth Bertalan MSZP-elnök szerint „ez volt az egyetlen jogszerű megoldás″ abban a helyzetben, „amit egyes Pest megyei és helyi pártvezetők, tagok az MSZP Alapszabályába és gazdálkodási szabályzatába ütköző eljárásokkal és döntésekkel előállítottak”. A pártelnök szerint a teljes megye újjáépítése az alapoktól a feladat most, és tiszta lappal újraindítani a pártéletet Pest megyében.

A tisztességes munkához és a demokratikus döntéshozatalhoz rendre, a közösen elfogadott szabályaink betartására van szükség. Ebből sem én, sem az Országos Elnökség, sem az Országos Etikai és Egyeztető Bizottság nem enged

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/09/mszp-elnok_rendet_akarok_teremteni_a_partban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Plakátkampányba kezd a fővárosi önkormányzat

Plakátkampányba kezd a fővárosi önkormányzat

Az egész városra kiterjedő kampányt indít a fővárosi önkormányzat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet …