2023. március 22., szerdaMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.22. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Most nehezebb vezetőnek lenni, mint korábban bármikor

Hirdetés

Most nehezebb vezetőnek lenni, mint korábban bármikor

Az elmúlt években leginkább a biztonságérzetünk sérült érzelmi és anyagi téren is. Ennek helyreállítása és megtartása az egyik legfontosabb vezetői feladattá emelkedett. Nincs benne semmi titok, sem ördöngösség, csupán az odafigyelés az, amire szükség van, minél széleskörűbben és minél magasabb szinten.

„Minden vezető tudja, hogy az üzleti életben sokszor az apróságnak tűnő dolgok is hatalmas jelentőséggel bírnak. Viszont még a legjobb vezetők sem képesek arra, hogy minden egyes szálat kézben tartsanak. A munkatársak motivációjához az “üzemanyag” a folyamatos visszajelzés, legyen az akár pozitív, akár negatív előjelű. A beosztott legyen tisztában azzal, hogy munkájával mennyire elégedett a vezető, mi az, amiben jó, és mi az, amiben még fejlődnie kellene” – avatott be Kaszás Péter vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide alapítója.

A sikeres együttműködés egyik alapköve a megfelelő munkakörnyezet, ami nem csak jól felszerelt irodát jelent, hanem a pszichológiai biztonságérzet is beletartozik. Olyan környezetet kell teremteni, ahol a munkavállalók tudják, hogy megjegyzéseiket és észrevételeiket a vezetőség meghallgatja és tiszteletben tartja. Különösen fontos, hogy a munkahelyen mindenki fel tudja és merje vállalni saját magát, emiatt pedig ne kelljen negatív megkülönböztetéstől vagy retorzióktól tartania.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230222-mostnehezebb-vezetonek-lenni-mint-korabban-barmikor.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Megjöttek a magyarok!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20230322-orban-viktor-megerkeztek-a-magyarok.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …