2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Molotov-koktél dobtak egy Pécshez közeli házba a vita hevében, jogerős ítélet született

Hirdetés

Molotov-koktél dobtak egy Pécshez közeli házba a vita hevében, jogerős ítélet született

Az ítélet szerint egy Pécshez közeli kistelepülésen élő vádlottak, anya és fia alkalmanként szálláshelyet adott a sértett férfinak, akivel 2022 augusztusában közösen szedtek bodzát – közölte az ügyészség.

A munka befejeztével együtt söröztek hármasban a helyi kocsmában, majd anya és fia hazatértek otthonukba. A két vádlott más-más okból neheztelt a férfira, ezért még aznap a falunapi közös italozás során elhatározták, hogy megleckéztetik.

Hajnali fél háromkor a házához mentek, két sörösüvegbe benzint töltöttek, kanóc gyanánt egy-egy zoknit használtak, és azokat bedobták a haragosuk szobaablakán.

Hirdetés

A Molotov-koktélok hamar lángra lobbantották a szobát, a bent alvók a zajra és füstre felébredve sértetlenül ki tudtak menekülni az épületből, a kiérkező tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/29/molotov-koktel-ugyeszseg-itelet-birosag-jogeros-itelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Letartóztatták Zimány Linda zaklatóját, és elmegyógyintézetbe küldték

Mint megírtuk, május végén Zimány Linda zaklatója ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A Reddit nevű közösségi oldalon …