2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Miniszteri biztossá nevezték ki a Mediaworks vezérigazgatóját

Hirdetés

Miniszteri biztossá nevezték ki a Mediaworks vezérigazgatóját

Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter Szabó Lászlót pharma-innovációért felelős miniszteri biztossá nevezi ki – tudatta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). 

A legújabb magyar miniszterei biztos a TEVA gyógyszercég vezetője, majd Magyarország washingtoni nagykövete volt, így gyógyszeripari ágazati tapasztalatokkal és megfelelő diplomáciai gyakorlattal egyaránt rendelkezik – olvasható a közleményben. Ezen kívül Szabó Lászlóról az is tudható, hogy a Mediaworks jelenlegi elnök-vezérigazgatója.

Az ITM emlékeztet, hogy Magyarország sokáig gyógyszer nagyhatalomnak számított és ezt annak is köszönhette, hogy erősen támaszkodott a hazai egyetemek orvos- és gyógyszerésztudományi karaira. A világjárványban kiderült, hogy milyen kiszolgáltatott egy ország, ha nincs megfelelő gyógyszer-gyártási és fejlesztési kapacitása.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/15/miniszteri-biztos-gyogyszeripar-mediaworks-szabo-laszlo-palkovics-laszlo-itm/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

A mórahalmi Hatvani Balázs a pandémia kezdetétől segítette a betegeket, de végül ő is a …