2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Minden, amit az enyhítő intézkedésekről tudni kell

Hirdetés

Minden, amit az enyhítő intézkedésekről tudni kell

Ma délután Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy Magyarországon átlépte a legalább az első dózissal beoltottak száma a 2,5 millió főt, így jöhetnek az első lazítások.

Nézzük, milyen intézkedések enyhítéséről van szó, melyek könnyítenek a mindennapjainkon, és melyek maradnak továbbra is érvényben.

  • Meddig tart a kijárási korlátozás?

A sokak által tévesen használt kijárási tilalom valójában megszorító intézkedés, ami az este 10 óra és reggel 5 óra közötti időszakra módosul.

Hirdetés

Vagyis az este 22 óra és hajnali 5 óra közötti időszakban továbbra is csak a munkába/munkából járásról szóló, érvényes munkáltatói igazolással lehet közlekedni. A munkába járás igazolására szolgáló dokumentum tartalmi elemei megtalálhatók a kormány honlapján közzétett, munkavégzésről szóló igazolásban. Ebben sincs változás, november 10. óta letölthető a minta a kormany.hu-ról. Az igazoláson rögzített cím a hazaérkezés szempontjából fontos, az mindegy, hogy az igazolással rendelkező személy honnan indul el az esti munkavégzésre. Még tavaly ősszel a <a href="http://koronavirus.gov.hu" id="hyperlink_b54af70e340479db85b4b76aa1a6f030" rel="nofollow" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/06/szajbarago-minden-amit-tudni-kell-az-enyhito-intezkedesekrol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Korrupcióellenes átalakításokat ígér a kormány Brüsszelnek

Van az a pénz, amiért Magyarország is jobban odafigyelne a korrupcióellenes harcra – summázta a Népszava …