2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Milliókat csaltak ki nyugdíjasoktól unokázós csalók

Hirdetés

Milliókat csaltak ki nyugdíjasoktól unokázós csalók

2022. augusztus 15-én egy máig ismeretlen ember felhívott egy 83 éves, hatvani asszonyt. Magát a fiának kiadva síró hagon közölte, hogy bajban van. Nem sokkal később újra felhívták a kiszemelt áldozatot, de ezúttal a telefonáló rendőrtisztnek adta ki magát, és azt mondta, hogy

az asszony fiát fegyverkereskedelem miatt letartóztatták, és csak akkor engedik szabadon, ha fizet érte.

A telefonáló azt mondta az áldozatnak, hogy a kb. 2 millió forintot érő aranyékszerét szedje össze és az otthon tartott 116 ezer forint készpénzzel együtt akassza fel a kerítéskapura.

Az asszony ezt megtette. Ezt a csomagot is elvitték a csalók. Hogy végül ki buktatta le az unokázós csalókat, nem tudni, mindenestre elfogták a két fiatalt, és hamarosan bíróság elé állítják. A járási ügyészség öt rendbeli, üzletszerűen, a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett, nagyobb kárt okozó csalással vádolta meg őket. A csalókat még korábban letartóztatták.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230425-ket-22-eves-ferfit-vadolnak-unokazos-csalassal.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea kiakadt az ATV-re, a csatorna szerint a politikus ellenük uszít

Szabó Tímea hivatalos Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét az ATV csütörtök esti műsorában való szereplésével …