2020. november 26., csütörtökMa Virág napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.26. Virág Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mikulás-próbát tartott egy körözött bűnöző

Hirdetés

Mikulás-próbát tartott egy körözött bűnöző

Egy ház kéményébe kapaszkodva fogták el azt a 34 éves férfit a rendőrök Monoron, aki ellen öt elfogatóparancs is érvényben volt – adta hírül a police.hu. A rendőrségi portál beszámol róla, hogy az egyenruhások november 14-én egy szervezett akcióban indultak a monorierdei férfit elfogni, akit több, korábban elkövetett lopás miatt is köröztek a hatóságok. 

A rendőrök a férfi házánál várakoztak, majd amikor a 34 éves tolvaj hazaért autójával, az egyenruhások váratlanul a kocsija mögé álltak. A férfi tudta, hogy nem éppen kitüntetni érkeztek a rendőrök, ezért kipattant a kocsiból és futásnak eredt, a rendőrök pedig követték. Igazi akciófilmekbe illő üldözés vette kezdetét, a férfi profi atlétákat megszégyenítő módon több ház kerítésén átmászott, egy külső szemlélő azt hihette, hogy parkourversenyt lát, ám végül egy ház tetején, annak kéménybe kapaszkodva próbált meg elbújni, azonban ez nem jött be, talán Mikulás-próbára készült a férfi.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/16/mikulasproba_korozott_bunozo_uldozes_tolvaj_monor/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: nem szigorít a kormány, maradnak az eddigi intézkedések

Gulyás Gergely: nem szigorít a kormány, maradnak az eddigi intézkedések

Magyarországon az új fertőzöttek száma az utóbbi napokban három- és ötezer között volt, a fertőzésszám …