2020. augusztus 5., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.05. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Méteres lángokkal égett egy kamion a völgyhídon, az útburkolat is megsérült

Méteres lángokkal égett egy kamion a völgyhídon, az útburkolat is megsérült

Az RTL Klub híradójának felvételei szerint méteres lángokkal égett egy kamion a kőröshegyi völgyhídon. A jármű szombat reggel gyulladt ki, a híradó információ szerint a felforrósodott fék okozta a tüzet. A szlovén sofőr még időben el tudta hagyni a raklapokat szállító kamiont, nem sérült meg. 

A kamion az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán oldalán állt meg, a mentés miatt teljesen lezárták a híd azon szakaszát. Az útlezárás miatt több kilométeres dugó alakult ki az autópályán. A katasztrófavédelem közlése szerint az oltás négy óráig tartott, négy vízsugár kellett a tűz megfékezéséhez. A riportban elhangzott, hogy a tűzben megsérült a híd speciális korlátja és az útburkolat is, ezek kijavítása napokban telik, ezért csak egy sávon haladhat majd a forgalom. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/01/m7-autopalya-kamion-tuz-raklap-savlezaras/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Varga Zoltán, a 24.hu tulajdonosa fizetett hirdetésként terjeszti a Facebookon az indexes felmondásokat

Még a baloldali propagandagyár erkölcsi szintjéhez képest is szokatlanul gátlástalan lépésre szánta el magát a …