2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mesterséges intelligencia, drónok és önkormányzati robot a mai HírTV Radarban

Hirdetés

Mesterséges intelligencia, drónok és önkormányzati robot a mai HírTV Radarban

SÚLYOS HARCOK IZRAELBEN ÉS UKRAJNÁBAN – Összefoglaljuk az elmúlt 24 óra legfrissebb híreit a háború sújtotta területekről.

A LEGRETTEGETTEBB TERRORSZERVEZETEK – Szakértő segítségével jártuk körbe milyen terrorszervezetek működnek jelenleg a világban és melyek azok, amik a legnagyobb veszélyt jelenthetik a következő időszakban.

CSÚCSTECHNOLÓGIA – Tűzérzékelő programok nemzetközi bemutatóját tartják Cipruson. Ez a drónbemutatóval és kerekasztal-beszélgetéssel egybekötött rendezvény arra keresi a választ, hogy milyen szerepe van a technológiának a környezetvédelmi problémák kezelésében. A kezdeményezés az 5G technológia, a mesterséges intelligencia és a drón technológia összefonódásán alapul, és célja, hogy a technológia révén lehetővé tegye a tűzesetek korai észlelését és értesítse az illetékes hatóságokat. A helyszínről kapcsoljuk Zsiros Mihály kollégánkat.

MEGNÖVEKEDETT SZÚ KÁROK – A fában lévő szú lárva percegő hangjával nem csak otthona nyugalmát zavarja, de az épületébe beépített faanyagokat, hajópadlót, parkettát, ajtókat, ablakokat, bútorokat, gerendákat, műtárgyakat is képes porrá rágni

Hirdetés

SZENTÉLY A FÖLD MÉLYÉN – Egy igazán különleges élményben lehet része annak, aki ellátogat a miskolctapolcai sziklatemplomba. A föld alatt található miséző hely padsorai ráadásul minden vasárnap megtelnek.

250 ÉVES AZ AUKCIÓS HÁZ – 250 éves a BÁV címmel nyílt jubileumi kiállítás a BÁV Zrt 250. születésnapja alkalmából csütörtökön Budapesten, a BÁV Art Aukciósház és Galériában. A kiállításon 250 különleges műtárgy, festmény, ékszer és bútor látható, amelyek az 1773-ban alapított cég, valamint Magyarország múltjából és jelenéből mutatnak meg egy-egy fontos értéket.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231019-ajanlo-a-hirtv-radar-cimu-musorabol-1019.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …