2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Messze még a járvány vége

Hirdetés

Messze még a járvány vége

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerint továbbra is jelentős, de néhol enyhén csökkenő tendenciát mutat a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja.

Az NNK keddi közleményéből kiderül, hogy az országban általánosságban stagnáló, néhány mintavételi helyen enyhén csökkenő tendencia jellemzi a szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag mennyiségét, de az országos átlagkoncentráció továbbra is jelentős.

A koncentráció egyik vizsgált városban sem nőtt, csökkenést viszont négy településen is tapasztaltak: Győrben, Nyíregyházán, Szegeden és Székesfehérváron.

Hirdetés

A mintavételi helyek többsége, 19 helyszín az emelkedett kategóriába, míg három város – Székesfehérvár, Szekszárd, Szeged – a mérsékelt kategóriába sorolható.

(MTI)

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/14/messze-meg-a-jarvany-vege/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

„Nem tudnak lejönni a szerről az oltottak” – tüntetést tartott a Mi Hazánk Budapesten

Ismét oltásellenes tüntetést tartott a Mi Hazánk az úgynevezett „Covid-diktatúra” ellen az Egészségügyért Felelős Államtitkárság épülete előtt Budapesten. …