2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Merkely Béla a harmadik oltásról sokadszor

Hirdetés

Merkely Béla a harmadik oltásról sokadszor

A koronavírus-járvány elleni védekezésben olykor egyik napról a másikra változtak a körülmények, így a védekezés igen nagy rugalmasságot igényelt. Elég csak arra visszaemlékezni, hogy tavaly év elején még az sem volt eldöntött kérdés, hogy kell-e a maszk, vagy sem. Hasonló a helyzet most, már ami a harmadik oltások kérdését és az ellenanyagszinteket illeti, ugyanis ami az e körüli kommunikációban zajlik, arra leginkább az állandó változás jellemző. 

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora fontos szerepet tölt be a koronavírus elleni védekezésben, ugyanis tagja annak a szűk szakértői körnek, amely járványügyben tanácsot ad a kormánynak. Merkely folyamatosan nyilatkozik a sajtónak is, az elmúlt két hónapban például a harmadik oltásról vagy az ellenanyagszint-mérésről is többször beszélt.

Május 5.: minden nagyon jó, nem kell harmadik oltás

Hirdetés

A Sinopharm-vakcinák beadása után az ellenanyag szintje akár a több százszorosa is lehet annak, mint amekkora egy fertőzöttséggel szerezhető meg – mondta egy interjúban Merkely Béla. A Semmelweis Egyetem rektora hozzátette, hogy náluk sem találtak olyan, kínai vakcinával beoltottat, akinél ne mutattak volna ki két dózis után ellenanyagot. Szerinte egyelőre sem a Sinopharm, sem a Pfizer esetében nincs szükség harmadik dózisra.

Június 6.: nem is mérhető […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/19/harmadik-oltas-ellenanyagszint-harmadik-oltas-merkely-bela/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Az előválasztásra több mint kilencven jelöltet vettek nyilvántartásba

Eddig összesen 115 egyéni képviselőjelölt regisztrált az ellenzéki előválasztásra, közülük 91 jelöltet vettek nyilvántartásba − tájékoztatta …