2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Merkel megy, Scholz jön?

Hirdetés

Merkel megy, Scholz jön?

Mindenekelőtt összefoglaltuk a 16 év után leköszönő Angela Merkel kancellár legemlékezetesebb politikusi pillanatait. Kezdve belépésétől a nagypolitikába, egészen a legutóbbi időkig, a visszavonulásáig. Aztán bemutattuk a mostani választások menetét és tétjét, az eldurvult választási kampány stiláris mélypontjait, és az utódjelöltek karakterét is.   

Az utolsó előrejelzések csak tovább fokozták a várakozásokat, mivel kiderült: felettébb kacifántosnak és szorosnak ígérkezik a német pártok versenye, és a legkülönfélébb koalíciós képletek állhatnak elő végül. 

Bár a konzervatív kancellárjelölt külön megemlítette Magyarország szerepét és jelentőségét is az európai egységben, az első exit poll adatok mégis inkább baloldali sikert sejtettek. Ebben a pillanatban úgy áll a helyzet, hogy szorosan bár, de szociáldemokrata győzelem várható, de még teljes bizonyossággal nem dőlt el semmi. Az Index percről percre figyeli az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/26/angela-merkel-nemetorszagi-valasztasok-2021/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …