2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mennyből az angyal és ónos eső

Hirdetés

Mennyből az angyal és ónos eső

Borult időre, esőre és erős szélre kell számítani pénteken, az ónos eső miatt riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat az ország északi területeire. 

péntek délelőtti időjárás-előrejelzés

péntek délelőtti időjárás-előrejelzés

Fotó: OMSZ / met.hu

Délelőtt az ország délnyugati harmadában helyenként szakadozottá válik a felhőzet, másutt erősen felhős, borult idő valószínű. Eleinte még előfordulhat ónos eső, majd északkeleten a havazás egyre inkább havas esőbe, majd esőbe vált át, közben fokozatosan szűnik, gyengül. Délután az Észak-Dunántúlon, míg este inkább a déli megyékben várható eső. A délnyugati szél mindenütt megerősödik, délen egy-egy viharos lökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 13 fok között alakul, délnyugatról északkelet felé haladva számíthatunk az alacsonyabb hőmérsékletekre. Késő estére 2 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet. 

Hirdetés

Estére egyre szakadozottabbá válik a felhőtakaró, jobbára közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Helyenként fordulhat elő gyenge eső, reggelre a déli határvidéken megnő a csapadékhajlam. A déli, délnyugati szél az éjszaka első felében helyenként megélénkülhet, később mérsékelődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +8 fok között alakul, a déli, délnyugati részeken lesz enyhébb a hajnal. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/24/idojaras-homerseklet-csapadek-fronthatas-onos-eso-riasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Kis mennyiségű idegméreg van a kávéban – vélhetően rákkeltő is

Egy friss magyar kutatás az akrilamid jelenlétét mérte a kávéban. Mint kiderült, a kávéfajta típusa és …