2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mélyen hallgatnak Pressman orosz botrányáról a balliberálisok

Hirdetés

Mélyen hallgatnak Pressman orosz botrányáról a balliberálisok

Mélyen hallgatnak az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének legújabb botránya kapcsán azok, akik máskor hangosan, teljes mellszélességgel szólalnak fel Oroszország ellen. Antony Blinken amerikai külügyminisztert is megkereste a Magyar Nemzet David Pressman ügyével kapcsolatban. A lap arra volt kíváncsi: lesz-e következménye, hogy a budapesti nagykövet összejátszott egy orosz oligarchával.

A Magyarországot a minap az Oroszországgal való kapcsolattartás miatt kioktató amerikai diplomata kapcsolatba hozható azzal a Mihail Prohorovval, aki egyike Oroszország tíz leggazdagabb emberének, és a nemzetközi sajtóban megjelent cikkek szerint sikerrel bújik ki a gazdasági szankciók negatív hatásai alól.

Amerika az egyik legfőbb támogatója az oroszokkal háborúban álló ukránoknak, így megkeresték Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt is. Az ukrán államfőtől azt szerették volna megtudni: ő mit szól hozzá, hogy az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete összejátszott egy orosz oligarchával.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20231020-melyenhallgatnak-pressman-orosz-botranyarol-a-balliberalisok.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …