2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Méltatlan bosszút állt a nagykőrösi férfi a válni akaró feleségén

Hirdetés

Méltatlan bosszút állt a nagykőrösi férfi a válni akaró feleségén

A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint válófélben lévő feleségét kocsijába kényszerítette, majd egy félreeső helyen bántalmazta.

A vádirat szerint a férfi és a sértett nő több évtizedig voltak házas, de a kapcsolatuk megromlott, és a nő 2021 áprilisában elköltözött közös lakóhelyükről, majd május elején elindította a válópert is – írja az ügyészség a honlapján.

A férfi nem tudta megemészteni, hogy tönkrement a házasságuk és a költözés után naponta több tucatszor hívta a nőt telefonon. A beszélgetések alatt azzal is megfenyegette, bántódása esik, ha megtudja, hogy van valakije. A hívások a nőben komoly félelmet keltettek. Pár hét után már fel sem merte venni a telefont. A hívásait letiltotta, és a közösségi oldalán is tiltó listára helyezte.

2021. május 19-én az elkövető megvárta a sértettet annak nagykőrösi munkahelye előtt, majd megragadta és arra kényszerítette, hogy beszálljon az autójába. Ezután Nagykőrös lakott területét elhagyva egy dűlőútra kanyarodott és egy félreeső helyen megállt. Már vezetés közben is többször ököllel arcon ütötte a nőt és további bántalmazással fenyegette, mivel a sértett időközben új társra talált.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/30/ugyeszseg-fenyegetes-valas-feltekenyseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

A Fejér megye 1. (székesfehérvári) választókerületében induló DK-s jelöltről, Ráczné Földi Juditról közölt cikket a Válasz Online. …