2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megvannak a legjobb száraz macskaeledelek

Hirdetés

Megvannak a legjobb száraz macskaeledelek

A legújabb Nébih-teszten 42 teljes értékű száraz macskaeledelt ellenőriztek a hatóság munkatársai. A vizsgált hazai és külföldi gyártású termékek között marha- és csirkehúsos, valamint halas ízesítésű eledel is helyet kapott. A Nébih laboratóriumaiban minőségi és biztonsági szempontból is ellenőrizték a terméktesztben szereplő tápokat.

A termékek nyersfehérje-, nyersrost-, nyershamu-, összes nyersolaj- és zsírtartalmának vizsgálata során mindössze egy termék nyersfehérje-tartalma nem felelt meg a termék jelölésén feltüntetett értéknek. Azonban jó hír, hogy a nehézfém- és mikotoxinszennyezettségre irányuló vizsgálatok alapján minden eledel megfelelőnek bizonyult.

A termékek jelölése miatt egy esetben a takarmányjelölési előírásoknak nem megfelelő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/18/macskaeledelt_vizsgalt_a_nebih_nem_voltak_teljesen_elegedettek/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ammónia szivárgott egy Baranya megyei húsüzemben, öt embert kórházba vittek

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában,ezért ki kellett üríteni az épületet, öt embert pedig rosszullét …