2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Hirdetés

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és autókereskedő, szerepelt több tehetségkutatóban is. Egy korábbi cikk szerint több bedőlt vállalkozását követően egy ötletnek köszönhetően „akkor is pénzt keres, amikor alszik”. Egy időben Arnold Schwarzenegger dublőre volt, aki személyesen is elismerte a munkáját.

Csütörtök éjszaka találkozott Magyar Péterrel azon a budapesti szórakozóhelyen, ahonnan kivezették a Tisza Párt alelnökét. A Media1 korábban arról írt, Magyar Péter is posztolt a Facebookon az incidensről, amelyben megnevezte őt, de a bejegyzése hamar elérhetetlenné vált.

A lap egyik olvasója azonban még az eltávolítás előtt megörökítette annak tartalmát, amely így szólt: „jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”.

Hirdetés

„Nincs köztünk mély baráti kapcsolat”

„Meglepődtem” – nyilatkozta az Indexnek a háromszoros világ- és Európa-bajnok electric boogie versenyző, a Cápák között és a Hungary’s got Talent című műsorban is feltűnt Kollár Steve, amikor arról kérdeztük, hallott-e Magyar Péter törölt bejegyzéséről.

Elmondása szerint eljutott hozzá a poszt híre, viszont amikor keresni kezdte, már nem találta. Az estével kapcsolatban mindössze annyit mondott, hogy találkozott a Tisza Párt alelnökével a szórakozóhelyen, azonban olyan gyorsan történtek az események, hogy fel sem tudta fogni, mi történik.

Ott voltam a helyszínen, Péter odajött hozzám, pár mondatot váltottunk, és utána később megtörtént a dulakodás, és az, hogy őt kirakták

– fogalmazott az Indexnek Kollár Steve, aki a dulakodásból nem sokat látott: „Álltam a bárpultnál, és utána oldalra mentek el többen. Utána már nem figyeltem a történteket”.

A dulakodás körülményei továbbra sem tisztázódtak. A testépítő a Magyar Péterrel való kapcsolatáról azt mondta: „Nincs köztünk mély baráti kapcsolat, futólag ismerjük egymást Péterrel. Nem volt különösen rossz élmény az a pár mondat, amit beszéltünk. Nem tudom, kivel beszélgetett még, olyan nagy tömeg volt, és hirtelen történtek az események.”

Magyar Pétert kivezették a szórakozóhelyről

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Magyar Péter dulakodásba keveredett egy budapesti szórakozóhelyen csütörtök éjszaka. Az Indexnek nyilatkozó szemtanú szerint a Tisza Párt alelnöke a tánctér szélén szólalkozott össze egy férfival.

AZt NEM HALLOTTA, HOGY MIKET MONDTAK EGYMÁSNAK, DE A MÁSIK FÉRFI RÁFOGOTT MAGYAR PÉTER NYAKÁRA, MAJD DULAKODNI KEZDTEK. UTÁNA JÖTTEK A BIZTONSÁGIAK, ÉS SZÉTVÁLASZTOTTÁK ŐKET.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/21/magyar-peter-tisza-budapest-belvaros-szorakozohely-botrany-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bogó Dániel lett a Megoldás Mozgalom új elnöke

A Megoldás Mozgalom (MEMO) elnöksége kiértékelte a párt 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választási eredményeit …