2024. június 22., szombatMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megtalálták a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatát

Hirdetés

Megtalálták a verőcei hajóbaleset hatodik áldozatát

Vasárnap délután Szigetújfalu közelében, a Dunánál találtak rá a rendőrök a 30 éves Villányi Olivérre, aki a május 18-i vízi ütközés után tűnt el – közölte Facebook-bejegyzésében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A május 18-i vízi ütközésnek már hat halálos áldozata van. A 19 éves Balogh Daniellát a baleset utolsó eltűntjeként tartják számon.

A hajóbaleset hat áldozatát azonosította a rendőrség 

Ahogy az Index beszámolt róla, május 22-én délután Vác és Sződliget között a Dunában találtak rá egy férfi holttestére. Az áldozat a 19 éves Varga Márton, akit a verőcei hajóbaleset egyik eltűntjeként nevezett meg a rendőrség. Kiderült, hogy a Kiss Ferenc-díjas fiatal nem sokkal a tragédia előtt kérte meg barátnője, Berki Boglárka kezét, aki szintén a baleset áldozata. 

A húszéves lánytól péntek délután öt órakor vettek végső búcsút az isaszegi temetőben. Az édesanyja életében nem ez az első szörnyű tragédia, amit át kellett élnie, már két gyermekét is elveszítette. Lányáról azt mondták, koponyasérülései […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/26/veroce-hajobaleset-aldozat-rendorseg-brfk-duna-kereses-eltuntek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megtaláltuk a vállalkozót, akit Magyar Péter megnevezett a törölt posztjában

Kollár Steve, a „magyar Terminátor” egy rakás címet begyűjtött már: volt világbajnok táncos, ingatlanfejlesztő és …