2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszólalt a sztárújságíró és románná lett a komáromi sportlövő

Hirdetés

Megszólalt a sztárújságíró és románná lett a komáromi sportlövő

Rohamosan romlanak a járványadatok idehaza: az elmúlt 24 órában több mint tízezren kapták el a koronavírust; a napi halottak száma 178. Az oltás mellett hónapok óta kiálló Index nagy vakcinasorozatában az AstraZeneca-oltás elmúlt egy évi tapasztalatait szedtük össze. Egy másik összeállításunkban a maszkhasználati előírásokat, szokásokat gyűjtöttük össze, mert például a Magyar Orvosi Kamara (MOK) szerint érthetetlen, hogy bár az egészségügyi dolgozók már most „belefulladnak a munkába”, a kormány szinte alig vezetett be járványügyi intézkedéseket. Nem véletlen, hogy Áder János köztársasági elnök is megszólalt. A szakemberek szigorú korlátozások, például a beltéri maszkviselés elrendelését szorgalmazzák. Idehaza közben az oltások előírása miatt van olyan iskola, ahol bedőlhet az oktatás. Hollywoodban még durvább a helyzet, ott a kötelező oltás miatt több szuperprodukció is leállhat.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Városháza-ügyben. Volner János független országgyűlési képviselő ismeretlen tettes ellen ma feljelentést tett hivatali vesztegetés miatt.

A román kormány döntése értelmében román állampolgárságot kapott szerdán Sidi Péter világ- és Európa-bajnok sportlövő, aki jelenleg a Steaua București versenyzője. Sidit a Magyar Sportlövők Szövetsége (MSSZ) korábban két évre eltiltotta a versenyzéstől.

Hirdetés

<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/17/kamara-es-a-sztarujsagiro-majd-romanna-lett-a-komaromi-sportlovo-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Szombat este még csak annyit lehetett tudni, hogy egy ismert fideszes politikus apósa volt a …