2023. június 8., csütörtökMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.08. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszólalt a pesti lány, akire letolt nadrággal, a péniszt mutogatva támadtak rá

Hirdetés

Megszólalt a pesti lány, akire letolt nadrággal, a péniszt mutogatva támadtak rá

Egy fiatal nő múlt héten szombaton, este elindult a kutyájával sétálni a budapesti Pillangó parkban. A ház bejáratnál észrevett egy férfit, aki gyanúsan viselkedett, fel-le járkált, nézelődött, mintha várna valakire.

Tudod van az az érzésed, amikor gáz a helyzet, amikor valami nincsen rendben az emberrel. Na ez az a helyzet volt” – mondta az Origónak a nő. A férfin kapucni volt, alatta egy téli sapka, fekete nadrág és fekete kabát.

A rendőrök megkérdezték tőle, hogy milyen ruha volt a férfin, hogy nézett ki. Nagyjából két perc múlva az egyik közeli áruháznál elfogtak két férfit. Megkérték a nőt, hogy menjen velük és azonosítsa a férfit, ha az elfogottak között van. Bevallása szerint felismerné a férfit, ha újra látná, de a két, közelben elfogott férfi közül egyik sem a szatír volt.

Hazamentem és majdnem elsírtam magam, nem is tudtam aludni. A mai napig látom azt az arcot, ahogy felrakja magára azt a sálat”– tette a hozzá a nő, aki azóta nem sétál esténként egyedül. 

Hirdetés

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, akik a következőt válaszolták: 

“Az Ön által említett esetről 2023. április 15-én éjszaka érkezett bejelentés a rendőrségre. Az ügyben a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást, az eset óta a zuglói rendőrök kiemelten ellenőrzik a parkot és környékét.” 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230420-fiatal-nonek-mutogatta-magat-egy-szatir-a-budapesti-pillango-parkban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alapjogokért Központ: Az igazság az, hogy a béke jobb, mint a háború

A főigazgató az Alapjogokért Központ és a Kereszténydemokrata Intézet közös eseményén emlékeztetett Jean-Claude Juncker mondatára, …