2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszólalt a kormány benzinárstopról és az üzemanyaghelyzetről

Hirdetés

Megszólalt a kormány benzinárstopról és az üzemanyaghelyzetről

Az MTI Országos Sajtószolgálatán megjelent kommünikében azt is leszögezték, hogy a kormány többször is egyértelművé tette: maradéktalanul biztosítja az ország működtetéséhez szükséges forrásokat.

Mint írják, a mentők és a tűzoltók üzemanyagár-emelkedéséből fakadó többletköltségeit a költségvetés biztosítani fogja. A kormány emellett folyamatosan elemzi az üzemanyag-ellátási helyzetet, és a kellő időben dönt majd a jelenleg október 1-jéig érvényben lévő benzinárstop ügyében.

Közölték azt is, hogy sajnálattal látják, hogy „a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal politikai haszonszerzés céljából ismételten rémhírterjesztésbe fogott”.

Hirdetés

Az is világos, hogy a baloldali pártok mindegyike pedig szolgai módon megszavazta volna a teljes olaj- és gázembargós brüsszeli energiaszankciókat, sőt katonákat és fegyvereket küldtek volna háborúba, amivel már rég háborús gazdasági válságba sodorták volna Magyarországot 

– írták a közleményben.

Hozzátették: az ellenzék kezdetektől támadja a benzinárstopot és a rezsicsökkentés politikáját, annak ellenére hogy a benzinárstop egy átlagos, autóval rendelkező család esetében havi 21 ezer forint megtakarítást jelent, a rezsicsökkentés pedig 181 ezer forint havi megtakarítást egy átlagos fogyasztású családnál.

A rémhírterjesztés a jelenlegi háborús és energia-veszélyhelyzetben különösen veszélyes, ezért az álhír terjesztőjét a kormány feljelenti

– […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/05/benzinarstop-uzemanyag-kormany-ellenzek-uzemanyagar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mit bámulsz, te hülye k.rva? – őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra a pécsi áruházban

A sokkoló esetről a lány édesanyja számolt be a pecsaktual oldalának. A kétgyermekes édesanya még …