2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megszavazta a parlament a veszélyhelyzetet, jön az eddig példa nélküli szigor

Hirdetés

Megszavazta a parlament a veszélyhelyzetet, jön az eddig példa nélküli szigor

Orbán Viktor miniszterelnök hétfői bejelentése után kedden rendkívüli ülést tartott az Országgyűlés, a képviselők pedig

180 igennel egy nem ellenében elfogadták

Hirdetés

a rendkívüli veszélyhelyzetről szóló törvényjavaslatát.

Cikkünk folyamatosan frissül. 

Az Orbán-kormány javaslatát Varga Judit terjesztette elő a parlamentben. Az igazságügyi miniszter elmondta, hogy a tavaszival ellentétben, ezúttal kilencven napra tervezik bevezetni a rendkívüli jogrendet. 

Ezért ennyi időre terveznek, mert az Európai Uniótól kapott tájékoztatás szerint időközben elérhető lesz a koronavírus elleni vakcina. Ha lesz rá mód, természetesen előbb feloldják a korlátozásokat. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője parlamenti felszólalásában arról beszélt, hogy a hazaihoz képest tőlünk nyugatabbra sokkal rosszabb a helyzet. A labornak szánt Ausztriában például kétszer annyi a fertőzöttek száma. Belgiumban pedig már októberben megteltek az intenzív osztályok. Végül Kórózs Lajos visszahívását is kérte álhírek terjesztése miatt. 

Kapcsolódó

Mit látunk Orbán laborjában? Kijárási tilalom és alkotmányellenes korlátozások

Politikai, jogi manőverek kísérik a második hullámot Ausztriában. Az alkotmánybíróság lesújtott, Kurz egyre bizonytalanabb.

Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője sértőnek nevezte, hogy a korménypártok ismét támadják az ellenzéket, ahogy szintén kifogásolta, hogy a Koronavírus.gov.hu nem ad megfelelő tájékoztatást. Ennek ellenére […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/10/veszelyhelyzet_masodik_hullam_parlament_kijarasi_korlatozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ammónia szivárgott egy Baranya megyei húsüzemben, öt embert kórházba vittek

Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzem raktárában,ezért ki kellett üríteni az épületet, öt embert pedig rosszullét …