2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megölte a nagyapját, életfogytig fegyházra ítélhetik

Hirdetés

Megölte a nagyapját, életfogytig fegyházra ítélhetik

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 33 éves férfi és egy 29 éves nő ellen többszörösen minősülő emberölés bűntette, magánlaksértés bűntette és rongálás vétsége miatt – tájékoztatta a vádhatóság az MTI-t. Az élettársak megölték a férfi nagyapját a pénzéért. A vádlottak Sajószentpéteren a férfi édesanyjának lakásában laktak, azonban állandó anyagi nehézségeik voltak, alkalmi munkát végeztek, illetőleg megélhetésükre gyakran a férfi anyja adott pénzt.

Tudomásuk volt róla, hogy a férfi 83 éves nagyapja szintén Sajószentpéteren egyedül él, magas nyugdíja van, takarékos, és korábban nyereményjátékon egymillió forintot nyert, amelyet otthon tart. Elhatározták, hogy megszerzik a pénzét, ezért először megpróbálták rábírni, hogy idősotthonba költözzön. Az idős férfi családi házának kerítését megrongálták 2019 áprilisában, az épület egyik ablakát kővel betörték. A nagyapa ugyan megijedt, de nem költözött véglegesen idősotthonba.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/02/gyilkossag-unoka-sajoszentpeter-eletfogytiglan-fegyhaz-nagyapa-rablogyilkossag/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

Semjén Zsolt kitüntette Frank Liu Chi-Jen kínai üzletembert

A magyar–kínai gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok fejlesztéséhez hozzájáruló munkája elismeréseként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Magyar Arany …