2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megoldódhat a több mint húszéves kecskeméti gyilkosság rejtélye

Hirdetés

Megoldódhat a több mint húszéves kecskeméti gyilkosság rejtélye

A most 48 éves N. Tamás és 50 éves V. Lajos 23 évvel ezelőtt biztonsági őrök voltak a kecskeméti Silver diszkóban, ahol halálának éjszakáján az akkor 24 éves Gulyás János is tartózkodott. Mivel Gulyás elég ittas állapotban volt, a felszolgálók kérésére az őrök kivezették a helyiségből. A vád álláspontja szerint ekkor történt a fiatal fiú meggyilkolása is.

A vádlottak vallomása szerint dulakodtak Gulyással, arra már nem emlékeztek, hogy miért, de bevallották, valóban megpofozták a fiút. Továbbá kiderült, hogy nemcsak ököllel verték a fiatalt, hanem egy viperával is többször fejen ütötték, minek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett. Ezt követően helyezték el a fiút eszméletlen állapotában a vonatsíneken, azonban a férfiak által elkövetett testi sértések nyomait a vonatgázolás sem tudta eltüntetni. 

Az áldozat exhumálása után derítették ki a rendőrök, hogy ember által okozott fizikai behatás is érhette a fiú testét, így ezen a vonalon kezdték el felgöngyölíteni az esetet. 

Hirdetés

N. Tamás elfogásakor jómódúan élt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/21/gyilkossag-kecskemet-biztonsagi-or/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …