2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megnézte, merre repült, a TEK szerint veszélybe sodorta Orbán Viktor életét

Hirdetés

Megnézte, merre repült, a TEK szerint veszélybe sodorta Orbán Viktor életét

Pető György bő húsz évvel ezelőtt újságíróként dolgozott az RTL Klubnál, majd kommunikációs igazgató lett a légügyi hatóságnál, később pedig a Budapest Airportnál, míg jelenleg pilótaként repül.

Egykori szakmája miatt a mai napig megvannak az újságírói kapcsolatai, így sokan tőle kérnek repüléssel kapcsolatban segítséget, így olyankor is, amikor kormányközeli emberek magánrepülővel utazgatnak a világban, például a NER kedvenc magángépével, az OE-LEM lajstromszámú Bombardier Global 6000-rel Dubajba.

Pető György ezzel kapcsolatban elmondta, nincs különösebb motivációja, pláne nem politikai, egyszerűen csak segít, ha tud, ráadásul ezek az adatok publikusak, a repülők útvonalait követő applikációkat bárki láthatja.

Nem titkos információkat osztottam meg, ha valaki ennyire aggódik, hogy a privát repülései kiderülnek, akkor ne használjon magánrepülőt

Hirdetés

– mondja a pilóta.

Csakhogy a történet nem ilyen egyszerű, Pető György ugyanis többször is felhívta magára a titkosszolgálat figyelmét. Először 2015 elején, amikor elkezdett utánanézni, hogy Orbán Viktor hogyan, mivel utazhatott Franciaországba, amikor a világ vezetői Párizsban gyűltek össze a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni terrortámadást követően. Ráadásul a magyar miniszterelnök akkor nem Budapestre utazott vissza a jó eséllyel a Csányi Sándor által vezetett OTP-csoporthoz tartozó Air Invest magángéppel, hanem Zürichbe, ahol a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) gálájára ment.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/22/tek-peto-gyorgy-iphone-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Belső-Erzsébetvárosban januártól csak az itt élők használhatják a parkolók harmadát

Január 1-jétől Belső-Erzsébetvárosban a parkolóhelyek harmadán kizárólag a lakók autói várakozhatnak majd este hat és …