2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meglopta, majd megmérgezte nagynénjét és annak férjét egy Fejér vármegyei férfi

Hirdetés

Meglopta, majd megmérgezte nagynénjét és annak férjét egy Fejér vármegyei férfi

A főügyészség keddi közleménye szerint a férfi élettársa és további két személy a sértettek pénzének elköltésében működtek közre. Az ügyészség a férfival szemben fegyházbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást, élettársával szemben felfüggesztett szabadságvesztés büntetés, a férfi fiával és élettársával szemben pedig – tárgyalás mellőzésével – ugyancsak felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

A vádirat szerint az elsőrendű vádlott elhatározta, hogy a rossz fizikai, mentális állapotban lévő nagynénje és házastársa bizalmába férkőzve próbál pénzhez jutni, mivel tudta, hogy közvetlen hozzátartozójuk nincs. A férfi látogatásaikor előbb a ruhásszekrényben elrejtett négy, majd később újabb kétmillió forintot lopott el, ám az idős asszony észrevette a pénz eltűnését, ezért a megmaradó nyolcmillió forintot elhelyezte a bankszámláján.

A férfi a sértett által igényelt új bankkártya kézbesítésével annak kódját megismerte, majd a kártyát megszerezve 34 alkalommal 5,1 millió forintot vett fel automatákból, amelyet az élettársával közösen feléltek, illetve mintegy 2,7 millió forintot bankkártyás vásárlásokkal elköltöttek. A férfi fia és annak élettársa a bankkártya megszerzéséről tudott, ők a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/24/bunugy-emberoles-fejer-varmegye-mergezes-vademeles/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

A több mint egy éve letartóztatásban lévő Schadl György azt állította, hogy soha nem adott át semmilyen …