2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megkéselték a pénzszállítót, aztán ötmilliót raboltak

Hirdetés

Megkéselték a pénzszállítót, aztán ötmilliót raboltak

A vádirat szerint egy most 43 éves férfi – ismeretlen társával – fegyveresen támadott meg egy pénzszállítót még 2006 nyarán. A biztonsági őrt a vádlott társa egy késsel súlyosan bántalmazta. A támadók végül az értékek megszerzése nélkül elmenekültek.

A vádirat szerint egy 43 éves férfi ismeretlen társával elhatározta, hogy megtámadnak egy pénzszállító autót, és a gépjárműben lévő értékeket erőszakkal megszerzik.

Tervüknek megfelelően, 2006. július 07-én délután, egy XIX. kerületi bevásárlóközponthoz mentek, amelynek kijáratánál járó motorral várakozott egy pénzszállító gépjármű, amiben bent ült egy biztonsági őr.

A vádlott egy valódinak látszó fegyverrel, társa pedig egy késsel a kezében odalépett a pénzszállító autóhoz, és „fegyveres rablás” felszólítással megfenyegették a biztonsági őr sértettet azt követelve, hogy adja át nekik a gépjárműben található értékeket. A járműből kiszálló sértett ezt megtagadta, ezért közte és a vádlott között dulakodás alakult ki, amelynek során a sértett megrúgta a vádlottat, aki így kissé eltávolodott tőle.

Hirdetés

Ezt kihasználva, a sértett az önvédelmi szolgálati lőfegyvere felé nyúlt, ekkor azonban a vádlott társa a nála lévő késsel rátámadt, és többször megszúrta a sértettet fej-, nyak-, illetve mellkas tájékon. A támadók ezután értékek megszerzése […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/ugyeszseg-rablas-bantalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket − jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter …