2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megkerülhetetlenné vált a budapesti közlekedésben a SHARE NOW

Hirdetés

Megkerülhetetlenné vált a budapesti közlekedésben a SHARE NOW

Négy év alatt a levezetett kilométerek száma, az átlagos utazási időtartam, a flottaméret és az ügyfélszám tekintetében is figyelemre méltó növekedést produkált a SHARE NOW. 

Sokat mond a dinamikáról, hogy a felhasználók az elmúlt egy évben négyszer annyit használták az autókat, mint az indulás első tizenkét hónapjában. Ugyanezt jelzi a megtett távolság növekedésének üteme is: a négy év során összegyűlt, közel 16 millió kilométerből 8 millió 2022 „termése”.

A tavaly a 80 ezer felhasználói határt átlépő SHARE NOW mostanra közel 90 ezres táborral büszkélkedhet, és ennek harmada az elmúlt egy évben kezdte használni a szolgáltatást.

Hirdetés

Az elképesztő mértékű gyarapodás egyfelől a könnyen használható mobilalkalmazás és a gyors, minőségi szolgáltatás számlájára írható. Ugyanakkor legalább ennyire lényeges szempont a gondosan karbantartott autók folyamatosan megújuló és bővülő kínálata.

Elégedettséggel tölt el minket, hogy ügyfeleink többsége a sajátjaként vezeti az autókat, miközben mi is mindent megteszünk a nem rendeltetésszerű használat kiszűrése érdekében  

– mondta Koralewsky Márk, a SHARE NOW vezérigazgatója, hozzátéve, hogy a tudatosságnak és a szisztematikus állapotmegőrzésnek köszönhetően a legtöbb autó amortizációja nem vagy legfeljebb kismértékben tér el a magántulajdonú társakéitól.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/05/kozlekedes-budapest-share-now-szuletesnap-felhasznalok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy lakás Budapesten

Az oldal azt írja, hogy a tűz a Fehérvári úton van. Azt is írják, hogy egy negyedik …