2023. november 30., csütörtökMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2023.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 378,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Megkapták VV Fanni spórolt pénzének egy részét a szülei

Hirdetés

Megkapták VV Fanni spórolt pénzének egy részét a szülei

Hat év után kapta meg Novozánszki Fanni (VV Fanni) pénzének jelentős részét édesanyja. A Való Világ korábbi szereplője még meggyilkolása előtt vette ki a bankból mintegy 5 millió forint értékű spórolt pénzét, amit aztán bérelt lakásában rejtett el.

A Blikk cikke szerint az egykori villalakó gyilkosa, B. László korábban hiába kutatott a főváros XIII. kerületében lévő ingatlanban, végül nem találta meg az összeget.

Mivel a pénz a nyomozás kezdeti szakaszában került elő, azt a rendőrség a szabályok szerint bűnjelként lefoglalta. A tárgyalás végén a bírónő aztán úgy döntött, hogy a pénz Novozánszki Fanni szüleit illeti meg.

Hosszabb várakozás után a múlt hét pénteken a gyászoló szülők megkapták a pénz egy részét. Pontosabban azt, ami forintban volt. A svájci frankot akkor utalják majd át nekik, ha nyitnak egy ehhez szükséges számlát. Hiába van szó több millió forintról, Katalin és a férje egyetlen pillanatig sem örültek, hiszen mindenüket odaadnák, ha lányukat még egyszer magukhoz ölelhetnék

Hirdetés

– közölte a Blikk-kel Lichy József, a család jogi képviselője.

Azonban nem ez az egyetlen fordulat, mivel a család Novozánszki Fanni autóját is megkapta, használni viszont nem tudják. Ennek oka, hogy a forgalmi engedély abban a retikülben volt, amit a lány gyilkosa eltüntetett, okmány nélkül ugyanakkor a kocsi használhatatlan.

Új forgalmit jelenleg csak Fanni nevére lehetne […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/31/novozanszki-fanni-penz-bank-nyomozas-vv-fanni/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …