2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Mégis Mellár Tamás indul az előválasztáson

Hirdetés

Mégis Mellár Tamás indul az előválasztáson

Nem indul az ellenzéki előválasztáson Bodnár Imre, az MSZP pécsi jelöltje – jelentette be szombaton Karácsony Gergellyel és Péterffy Attilával közös sajtótájékoztatón a jelölt. Rövid egyeztetés után aztán arra jutottak, hogy Mellár Tamás, aki szintén ebben a körzetben indult volna, és csütörtökön lépett vissza az előválasztástól, mégis indul, így ő lesz az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik által is támogatott közös jelölt. A momentumos Nemes Balázzsal kell megmérkőznie az előválasztáson.

Korábban kisebb káosz volt a jelöltek körül Pécsen, úgy nézett ki, hogy az MSZP és a Párbeszéd nem indít jelölteket egymás ellen, de mindenki mást akart: az MSZP Bodnár Imrét, a Péterffy Attila ellenzéki polgármester által támogatott büntetőügyvédet akarta indítani, a Párbeszéd viszont Mellár Tamás mellett tette le a voksát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/21/pecs-mellar-tamas-elovalasztas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéddel fogadták Szolnokon

Utcafórumot tartott csütörtökön Gyurcsány Ferenc Szolnokon, amit azzal zavartak meg, hogy kihangosítva lejátszották az őszödi  …