2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Meghibásodott az informatikai rendszer, két hét alatt senki sem tudott levizsgázni

Hirdetés

Meghibásodott az informatikai rendszer, két hét alatt senki sem tudott levizsgázni

Teljes káoszba fulladt az uniós forrásokból finanszírozott Újratervezés Program 3.0, amely állástalanokat vagy pályát módosítani akaró, más képesítéssel rendelkezőket képezne ki informatikai szakemberekké.

Informatikai hibák miatt ugyanis a záróvizsgákat az elmúlt két hétben nem tudták megtartani, és csak múlt pénteken hirdettek két új időpontot e hét keddre és szerdára, amikor már talán működőképes lesz a rendszer.

„Először június 8-ra hirdettek vizsgát, amit otthonról, gép előtt lehetett volna abszolválni másfél óra alatt, de rendszerhibák miatt tíz perc után lefújták. Ezt egy héttel később, 13-án pótolták volna, csakhogy megint lehalt a rendszer, senki sem tudta megcsinálni a feladatokat” – mondta a 24.hu-nak az egyik érintett. Hozzátette, hogy ez azért is rendkívül kellemetlen, mert a legtöbben munka mellett csinálták végig a képzést, és a vizsgához is szabadnapot vettek ki.

A képzésre egyébként 11,7 milliárd forintnyi támogatás állt rendelkezésre, amit uniós pályázaton nyert el a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2020 augusztusában. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/06/20/informatika-nemzeti-szakkepzesi-hivatal-unios-forrasok-tonkrement-vizsga/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem nézik Liptai Claudia cukrászműsorát az RTL-n, gyorsan csináltak egy álbotrányt

Az egyértelműen forgatókönyv szerint történő balhé azzal indult, hogy két szereplő összeszólalkozott az egyik feladat …